Kuljettajat kokoontuivat perjantai-illalla: ”Ongelma on siinä, että…”

© Kuva: Getty Images

F1-kuljettajat kokoontuivat eilen illalla perinteiseen kokoukseensa Italiassa. Max Verstappenin ajotyyli on ollut esillä viime sunnuntaista lähtien, mutta se ei noussut kuljettajien kokouksessa puheenaiheeksi.

Toro Rosso -kuski Carlos Sainz kertoi, että Verstappenin ajotyylistä ei kokouksessa puhuttu sanaakaan.

– Ongelma on siinä, että toimittajat ja fanit luulevat, että meillä kuljettajilla on ongelma Maxin kanssa. Minulla ei ole ongelmaa hänen kanssaan, sillä hän ei ole tehnyt minulle mitään, Sainz kertoi motorsport.comin mukaan.

Viime kisassa kolarin ajaneet Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen ja Verstappen puhuivat asiat kolmistaan, mutta kokouksessa Verstappen jätettiin rauhaan.

– Ei, ei ollenkaan. Sebastian, Kimi ja hän puhuivat siitä keskenään, sillä he olivat ainoat, joilla oli ongelma Maxin kanssa, Sainz sanoi.

Sainzin mukaan tärkeintä olisi löytää selkeä linja rangaistusten kanssa.

– Ainoa ongelma minulla on FIA:n kanssa. Olen ollut kaksi vuotta Formula ykkösissä, ja rangaistuksia ei jaeta tasaisesti. Miksi välillä toisen auton pakottamisesta ulos radalta saa 10 sekunnin rangaistuksen ja välillä se ei ole edes mustavalkoisen lipun (varoituksen) arvoinen? Sainz ihmetteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.