Red Bullilla kaverillista harmoniaa: ”Tervettä kilpailua”

© Kuva: Getty Images

Vaikka nuori Max Verstappen onkin jo astunut paljon kokeneemman Daniel Ricciardon varpaille noustuaan ykköstiimiin, on tallin kuljettajien välillä kaikki kunnossa.

Ricciardo kommentoi alkuviikosta, että aliarvioi ensin 18-vuotiaan hollantilaisen kyvyt ja haluaa näyttää loppukaudesta oikean marssijärjestyksen. Tallipäällikkö Christian Hornerin mukaan kaksikon taistelu on kuitenkin harmonista ilman ristiriitoja.

– Kaikesta näkee, että tämä on tervettä kilpailua kuljettajiemme välillä. Molemmat kunnioittavat toisiaan niin paljon kuin vain tallikaverit voivat. He ovat hyviä ystäviä ja molemmat haluavat autolta samoja asioita. Ja molemmat ovat myös erittäin nopeita, Horner kehuu.

– Saksa meni Danielille, Espanja Maxille. He ovat aika tasaisia ja kumpi tahansa voi olla parempi. Kauden avauspuolikkaalla molemmat ovat tehneet loistavaa työtä. On myös tärkeää, että olemme menestyneet hyvin erityyppisillä radoilla: Itävallassa, Britanniassa, Unkarissa ja Saksassa, Horner kehuskeli F1 Todayn mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.