Meksikossa valtava F1-buumi: GP-viikonloppuun liki puoli miljoonaa katsojaa!

© Kuva: Getty Images

Meksikolaisilla on tällä hetkellä kaksi F1-kuljettajaa ja se näkyy huimana innostuksena. Meksikon GP on yhä liki kolmen kuukauden päässä, mutta jo nyt sinne on myyty valtava määrä lippuja.

Kilpailu ajetaan Autodromo Hermanos Rodriguezilla Mexico Cityssä. Viime vuonna F1 palasi Meksikoon ja kolmena päivänä katsomoissa oli huimat 336 000 katsojaa.

Tälle vuodelle katsomokapasiteetti on kasvatettu peräti 150 000:aan.

– Lipunmyynti näyttää tällä hetkellä siltä, että jokainen paikka on täynnä, sanoo kilpailun promoottori Rodrigo Sanchez Auto Motor und Sportille.

– Meillä on nyt kaksi meksikolaiskuljettajaa mukana, koskahan viimeksi olemme nähneet sellaista? Toki hyödymme myös siitä, että viime vuoden kilpailu onnistui erinomaisen hyvin. Meillä on F1:n kanssa viiden vuoden sopimus ja pyrimme tekemään tästä klassikkokilpailun, Sanchez sanoo.

Meksikon GP ajetaan 30. lokakuuta. Meksikolaiskuljettajista Force Indialla ajava Sergio Perez on MM-pisteissä kahdeksantena 48 pisteellä, mutta hän on ollut palkintopallilla sekä Monacossa että Bakussa. Haasin Esteban Gutierrez sen sijaan ei ole vielä avannut pistetiliään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.