Lewis Hamilton mielistelee italialaisfaneja etukäteen: ”On mahdotonta olla rakastamatta Monzaa”

© Kuva: Getty Images

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton on edelleen intoa täynnä loistavasti menneen Belgian GP:n jälkeen. Spassa Hamilton ajoi kolmanneksi siitäkin huolimatta, että hän aloitti kisan takarivistä johtuen rangaistuksista.

– Spa oli niin hyvä torjuntavoitto kuin voi vain olla. Tulos oli mahtava sekä minulle että tiimille. Kaverit ansaitsivat sen kaiken kovan työn jälkeen mitä he olivat tehneet, joten olen onnellinen heidän puolestaan ja ylpeä siitä mitä saavutimme yhdessä, Hamilton hehkutti.

Monzan moottorirata on yksi, jota britti todella rakastaa. Rata on täynnä nostalgiaa ja siellä on F1-kalenterin pisimmät seisomakatsomot. Kaiken kruunaa intohimoinen italailaisyleisö, jota kertyy sankoin joukoin ympäri rataa luomaan tunnelmaa. Hamilton onkin sitä mieltä, että maailmasta ei löydy montaa kokemusta, jotka voisivat kilpailla Monzan palkintopallilla seisomista vastaan.

– Nyt menemme Monzaan ja se on rata, jonka tunnen hyvin ajettuani siellä monessa eri luokassa. Sitä on mahdoton olla rakastamatta. Vauhti, historia ja tunnelma…se on ikoninen niin monella tapaa, Hamilton jutteli.

– Seisominen Monzan uskomattomalla palkintopallilla ja ihmismeren näkeminen pääsuoralla. Sen on pakko olla yksi hienoimmista kokemuksista, jota urheilija voi saada.

Hamilton on voittanut Monzassa vuonna 2015 ja hän toivookin uusivansa voittonsa tulevana viikonloppuna. Ja nyt, kun Hamilton moottorihuoletkin näyttäisivät jääneen historiaan, voi hän keskittyä täysin mestaruutensa puolustamiseen.

– Minulla oli täydellinen viikonloppu Monzassa viime vuonna. Jos pystyisin tekemään saman tulevana viikonloppuna, olisi se mahtavaa. Vauhdin näkee kuitenkin vasta sitten, kun pääsemme sinne.

– Olen nyt taas takaisin pelissä, kun rangaistukset on kärsitty ja minulla on tukku tuoreita moottoreita käytettävissä. En malta odottaa pääseväni takaisin taistelemaan, Hamilton päätti innostuneesti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.