Vuonna 1992 Formula ykkösten maailmanmestaruuden voittanut Nigel Mansell avautui pahasta kolaristaan arvostetussa Le Mansin 24 tunnin kilpailussa vuonna 2010.

Moni fani pelkäsi jo pahimman tapahtuneen, kun Mansellin autosta rikkoutui rengas ja brittikuski ajautui hurjannäköisesti turvakaiteeseen. Mansell pelkäsi myös itse pahimman puolesta.

– Se oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun ajattelin, että ’se oli siinä, olen lopussa, olin varma, että kuolen’. Törmäsin kaiteeseen kahteen tai kolmeen kertaan, Mansell kertoi Daily Mirrorille.

Mansell selvisi kuitenkin säikähdyksellä, vaikka hän menettekin osittain puhekyvyn, eikä hän muistanut omaa vaimoaan tai omia lapsiaan.

F1-legendan mukaan taikatemput ja taikuus auttoi häntä paranemaan.

– Taikuuden opettelu oli avainasemassa siinä, että parannuin ja pystyn nykyään elämään normaalia elämää. Aloitin perustempuista, Mansell avasi taikuuden merkitystä.

– Nykyään se on monella tapaa yhtä jännittävää kuin kilvanajo. Ei ole hienompaa tunnetta kuin jättää joku suu auki ihmettelemään temppua, jonka teit, Mansell hehkutti.

Nykyään Mansell kiertää tekemässä taikatemppuja ympäri Iso-Britanniaa erilaisissa hyväntekeväisyystapahtumissa. Mansell on päässyt esiintymään jopa Amerikkaan asti.

Lähde: mumbaimirror.com