© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottaksen sopimusneuvottelut jäissä: ”Arvioimme vaihtoehtojamme”

Williamsin kuljettajatilanne ensi kaudelle on auki. Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williams kertoi, ettei sopimusneuvotteluista ole tulossa uutta tietoa lähiaikoina.

Williamsin molemmilla kuljettajilla, Valtteri Bottaksella ja Felipe Massalla, on sopimus katkolla tähän kauteen. Varikkohuhujen mukaan Williamsilla olisi optio ensi kaudesta Bottaksen kanssa ja Massan korvaajaksi on huhupuheissa nostettu Jenson Button.

– Arvioimme vaihtoehtojamme. Mielestäni nyt on vielä melko aikaista tehdä päätöstämme, Williams kertoi Sky Sportsin mukaan.

Williams-talli on kertonut aiemmin, että he haluavat itse päättää ensi kauden kuljettajansa. Lisäksi talli kertoi, että se aikoo olla aktiivinen kuljettajien sopimusneuvotteluissa. Nyt katseet ovat kuitenkin tämänhetkisissä esityksissä.

– Meillä on nyt ollut parannettavaa otteissamme, ja haluamme Valtterin ja Felipen keskittyvän ratasuorituksiin enemmän kuin siihen, mitä tapahtuu ensi vuonna, Williams sanoi.

– Neuvottelut käydään suljetuin ovin. Kun olemme valmiit kertomaan, niin kerromme kyllä. Mutta sitä ei kannata odottaa muutamaan kilpailuun, Williams kertoi aikatauluista.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!