Red Bull on parantanut kuin sika juoksuaan viime kaudesta. Omistaja Dietrich Mateschitz hehkuttaa varsinkin Renaultin huimaa parannusta moottoripuolella.

Vielä viime kaudella Renaultin moottorit olivat alati murheenkryyni Red Bullille, mutta nyt tilanne on toinen.

– Olemme todella tyytyväisiä moottoripartnerimme kehittymiseen. Odotamme saavamme Japanin GP-kilpailuun vielä 20 lisähevosvoimaa, se tekisi 2-3 kymmenystä kierroksella, Mateschitz arvelee.

– Renaultin johtoporras on vaihtunut ja se on merkittävin tekijä heidän parantamiseensa. Nyt siellä on taas hommissa kokeneita kilpailupuolen ihmisiä. Juuri siksi me teimme jatkosopimuksen vuoteen 2018 asti, myös ensi kausi näyttää erittäin vahvalta, Mateschitz uskoo.

Kotikisassaan Red Bull nappasi kakkossijan, kun Max Verstappen ajoi loistavasti. Kilpailu oli myös suuren päällikön mieleen.

– Me kaikki tiedämme, että F1 ei elä kukkeimpia aikojaan. Tarvitsemme vain lisää Itävallan GP:n kaltaisia kilpailuja, niin asiat muuttuvat varmasti nopeastikin. Ja kun me ja Ferrari pystymme yhä enemmän haastamaan Mercedestä, niin laji käy koko ajan mielenkiintoisemmaksi, Mateschitz sanoi.