Kimi Räikköselle suitsutusta: ”Kimi sai mojonsa takaisin”

© Kuva: Getty Images

The Judge 13 -sivusto analysoi viikonlopun Unkarin GP-kilpailua. Sivuston mukaan Kimi Räikkönen todellakin oli koko viikonlopun kovin kuljettaja.

– Kimi voitti tämän väännön, mutta jos hän olikin viikonlopun ykköskuski, ei Max Verstappen kaukana ollut. Tämä kaksikko sai selkeästi eniten TV-aikaa, sillä he kävivät todella hienon kamppailun viitossijasta, sivustolla kirjoitetaan.

– Räikkönen yritti kaikkensa päästäkseen Verstappenin ohi – niin hyvin kuin vain hän pystyy. Taistelussa katosi palanen etusiivestäkin. Rikkoiko Verstappen sääntöjä puolustaessaan asemaansa vai oliko se rehtiä kilvanajoa? Räikkösen mukaan Verstappen vaihtoi mutkissa ajolinjojaan enemmän kuin kerran, mikä on sallittua ja teki myöhäisiä jarrutuksia.

– Verstappen sanoi ajaneensa vain kilpaa. Räikkösen mukaan muita kuljettajia olisi rankaistu jo pienemmästäkin. Mutta Räikkösen on vain irvistettävä vielä kovempaa ja kestettävä tilanne.

– Kun Räikkösen jatkosopimus Ferrarille julkistettiin, hän näyttää saaneen ”mojonsa” takaisin. Aika-ajoissa kävi koko ajan kuivuvalla radalla ohraisesti, vaikka Kimi ajoi loistavan kierroksen. Räikkönen tuli ensimmäisenä viimeisen kierroksensa maaliin ja näytti ottavan paalupaikan selvästi. Mutta kaikki muut tulivat vielä takaa ja kun rata kuivui koko ajan, Räikkönen ei voinut kuin katsella, kun yksi toisensa jälkeen rikkoi hänen aikansa. Lähtöruuduksi tuli 14.

– Räikkönen lähti kilpailuun viisaasti pehmeillä renkailla ja pystyi venyttämään ensimmäistä varikkostoppiaan. Muutama komea ohituskin nähtiin ja kuudes sija oli loistava suoritus lähtökohtiin nähden, sivusto kirjoittaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.