Nuori F1-kuljettaja epävarmana tulevaisuudestaan Red Bullilla: ”Minulla ei ole hajuakaan”

© Kuva: Getty Images

Toro Rosso -tallin kuljettaja Carlos Sainz on esiintynyt vakuuttavasti alkukaudella F1:ssä. Sainz on kerännyt 16 MM-pistettä ja paras sijoitus tuli Espanjan GP:ssä, jossa hän oli kuudes.

Sainz kuuluu Red Bull -tallin nuorten kuljettajien kehitysohjelmaan, mutta mies itse on hyvin epävarma omasta tilanteestaan tällä hetkellä.

– Oma tilanteeni on epävarma, koska minulla ei ole hajuakaan mitä minulle tapahtuu, Sainz kertoi crash.net-sivuston mukaan.

– Tiedän vain sen, että minun pitää jatkaa sitä, mitä olen tähänkin asti tehnyt. Minun pitää osoittaa Red Bullille, että teen mitä tahansa he pyytävät minun tekevän. Olen varma, että heidän (Red Bull) puolelta ilmaantuu jotain. Toivottavasti, Sainz jatkoi.

Sainzin tallikaverina kauden aloittanut Max Verstappen nostettiin Red Bullille, kun venäläinen Daniil Kvjat siirrettiin Toro Rossolle. Sainz ei kuitenkaan ota paineita siitä, että Verstappen sai mahdollisuutensa jo nyt.

– Mielummin keskityn omaan tekemiseen, mutta en usko, että siitä on haittaa, että Max nostettiin. Päinvastoin, se voi olla hyväksi minulle, Sainz sanoi.