Kimi Räikkösellä riittää uskoa Ferrariin: ”Se ei kerro koko kuvaa”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin alkukausi on ollut viime kauteen nähden lievä pettymys. Ferrari on valmistajien pistetilastossa toisena, mutta Ferrari ei ole pystynyt ottamaan vielä voittoa tällä kaudella. Lisäksi Ferrarilla on ollut vauhdin kanssa ongelmia aika-ajoissa.

Kimi Räikkönen näkee kuitenkin, että tämän kauden auto on parempi kuin viime kauden.

– Olen varma, että meillä on parempi paketti kuin viime vuonna. Muut tiimit ovat myös menneet eteenpäin, ja me emme ole siellä, missä haluaisimme olla.

– Ihmiset sanovat, että meillä menee huonommin kuin viime vuonna. Jos katsoo pelkkiä voittoja, niin kyllä, mutta se ei kerro koko kuvaa, Räikkönen sanoi gptoday.com-sivuston mukaan.

Räikkösen oma alkukausi on miehen mukaan ollut parempi kuin viime vuonna. Räikkönen on MM-pisteissä neljäntenä, pisteen edellä tallikaveriansa Sebastian Vetteliä.

Vaikka Monacon GP ei mennyt Räikkösellä putkeen, suomalainen uskoo, että kahden viikon päästä Kanadassa tulos on parempi.

– Tiedämme, että pystymme paljon parempaan. Emme voi olla tyytyväisiä ennen kuin olemme 1-2-sijoilla. Se on meidän tavoitteemme, Räikkönen uhosi.