Kimi Räikkönen vaahtosi lehdistölle: ”Älkää yrittäkö tehdä tästä isompaa juttua”

Kimi Räikkönen vaahtosi lehdistölle torstaina harjoitusten jälkeen.

Räikkösen treenit eivät menneet aivan putkeen. Ensimmäisissä harjoituksissa Räikkönen oli yhdeksäs ja toisessa harjoitussessiossa suomalainen oli seitsemäs.

Lehdistö kyseli Ferrarin mahdollisesta huonosta päivästä.

– Tämä ei ole helpoin paikka, kun asiat eivät mene niin kuin olet ajatellut, mutta virheitä? Teidän mielestä se on massiivinen asia, mutta ihmiset tekevät virheitä ja se on ok harjoituksissa, F1i.com siteeraa Räikköstä.

– En ymmärrä, miten kysytte tuollaista. Te kysytte ihan järjettömiä kysymyksiä. Nämä olivat ainoastaan harjoituksia. Ei tämä ollut ihanteellinen avauspäivä, mutta ei se ole ollut sitä aina ennenkään. Älkää yrittäkö tehdä tästä isompaa juttua.