F1-rengastestaajaksi tunkua – Ferrari-pilotti aloitti jo hommat, ”kolarikuningasta” huhutaan myös

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan virallinen rengastoimittaja Pirelli on aloittanut valmistautumisen ensi kautta silmälläpitäen. Italialaismerkki esittelee ensi vuonna uudentyyppiset renkaat F1-sarjassa.

Sky Sports paljastaa Ferrarin varakuljettaja Jean-Eric Vergne testaavan paraikaa ensi kauden prototyyppirenkaita kauden 2014 Ferrarilla. Pirelli haluaa testata tulevaisuuden renkaiden luonnosversioita ensiksi yhteistyössä tallien kanssa, ennen kuin se aloittaa omat täysimittaiset testinsä.

Autosport huhuilee Pirellin viralliseksi testaajaksi entisiä F1-kuljettajia Giedo van der Gardea sekä Pastor Maldonadoa. 2011-2015 yhden osakilpailun voittanut, mutta pääosin runsaista kolareistaan muistettava Maldonado omaa hyvät välit italialaismerkin kanssa. Brittilehti muistuttaa myös Maldonadon hankkineen ajovuosinaan maineen renkaita hellästi kohtelevana kuljettajana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.