Ferrarin ex-pomo: ”En sano tätä epäkunnioituksesta, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin pitkäaikainen ykkösmies Luca di Montezemolo antaa Motor Sportin huhtikuun paperiversiossa kritiikkiä F1-moguli Bernie Ecclestonen suuntaan. Lehti julkaisi makupaloja laajasta haastattelusta sunnuntaina verkkosivuillaan.

– En sano tätä epäkunnioituksesta Bernietä kohtaan, koska hän on tehnyt fantastista työtä lajin eteen siitä asti kun hän on tullut mukaan. Mutta ei ole kohtuullista vaatia hänen ikäistään miestä täysin muuttamaan ajattelutapaansa. Ja ajattelutapaa [lajissa] pitää nyt muuttaa, monin tavoin, italialainen muotoilee 85-vuotiaasta Ecclestonesta.

Luca di Montezemolo sai kenkää Ferrarilta 18 kuukautta sitten, 23 vuoden työuran jälkeen. Motor Sportin mukaan mies antaa haastatteluja harvakseltaan, ja Ferrarille hän pysyi tässäkin haastattelussa täydellisen lojaalina.