Sebastien Ogier on hallinnut rallin MM-sarjaa musertavalla ylivoimalla kolme viime kautta. Kolminkertaista maailmanmestaria ei näy pysäyttävän yhtään mikään, sillä tämä kausi on alkanut aivan yhtä ylivoimaisesti.

Ruotsin rallissa Ogier näytti jälleen osaamisensa ja tasaisuutensa. Hayden Paddon jäi hankalissa oloissa ajetussa kilpailussa puoli minuuttia, ja kun Ogier vei nytkin myös Power Stagen nimiinsä, hänellä on kauden kahdesta ensimmäisestä osakilpailusta maksimipisteet. MM-sarjan kakkosena oleva Andreas Mikkelssen on jäänyt jo nyt 22 pistettä. Tällä vauhdilla eroa kaikkiin muihin on kauden päätteeksi reilut 150 pistettä.

– Kaksi voittoa kauden kahdesta rallista, ei tämä olisi paremmin voinut alkaa. Etenkin Ruotsin viimeisenä päivänä jouduin ottamaan sellaisia riskejä, mitä en ole koskaan urallani ennen ottanut, Ogier sanoi WRC.comille.

– Vielä alkuviikosta olosuhteet olivat Ruotsissa aivan kaameat, mutta järjestäjät tekivät todella hyvää työtä ja ralli oli lopulta todella hyvä.

Jari-Matti Latvalan kausi on puolestaan alkanut kammottavasti, hänellä ei ole vielä yhtään MM-pistettä. Maailmanmestaruushaaveet ovat jo nyt käytännössä enemmän kuin erittäin ohuet.