McLaren testasi jo maanantaina enemmän kuin viime vuoden avaustesteissä yhteensä!

© Kuva: Getty Images

McLarenin Jenson Button vaatii hänen tallinsa moottorintoimittajalta Hondalta enemmän, mikäli talli aikoo nousta takaisin kärkeen.

Button avasi F1-testit viime vuotta lupaavammin. Kauden 2009 maailmanmestari sai maanataipäivän aikana ajetuksi 84 kierrosta, joka on enemmän kuin mitä talli sai edes yhteensä kasaan viime vuonna koko ensimmäisestä nelipäiväisestä testisessiosta.

Kuudenneksi nopeimman ajan kellottanut Button oli yleisesti tyytyväinen testipäiväänsä, mutta hän uskoo tallillaan olevan edelleen paljon saavutettavaa, erityisesti Hondan puolelta.

– Olemme ottaneet edistysaskeleita, mutta voimanlähdeyksikön kanssa riittää vielä tekemistä. Luotettavuus on kuitenkin parantunut, ja talven aikana tehty kova kehitystyö näyttäisi tuottavan tulosta, Button kiittelee Autosportille.

– Mutta en usko kenekään tiimissämme suuntaaavan maaliskuussa kohti Australiaa iloisin mielin kyseisen moottorin kanssa. Siitä täytyy saada irti vielä paljon enemmän ensimmäisten kisojen aikana. Tarvitsemme sitä, Button toteaa.

Buttonin mukaan Hondalla ymmärretään tilannetta, ja ongelman korjaamiseksi tehdäänkin hartiavoimin töitä.

– Emme varmastikaan ole nopein auto täällä testeissä, emmekä ole sitä varmaankaan koko kauden aikana, mutta niin kauan kun kehitymme koko ajan, on tuntuma autoon hyvä ja sen varaan on hyvä rakentaa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.