Renaul’n Jolyon Palmer uskoo tallikaverinsa Kevin Magnussenin saavan tulevaan kauteen erityistä lisävirtaa halustaan näyttää entiselle työnantajalleen.

McLaren-suojatti pääsi kisaamaan brittitallissa kaudella 2014, mutta Fernando Alonson tulo talliin tiputti tanskalaisen tallin testikuljettajaksi. Kylmä suihku seurasi viime vuoden lopulla, kun McLaren antoi tylysti kenkää tanskalaiselle antaakseen tilaa toiselle superlupaukselleen Stoffel Vandoornelle. Hetken aikaa tyhjän päälle jäänyt Magnussen sai lopulta paikan Renault-tallissa Pastor Maldonadon ajauduttua maksuvaikeuksiin.

Palmer luottaa nopeutensa todistaneeseen tallikaveriinsa.

– Hän on osoittanut, mihin hän kykenee F1-auton ratissa. Täytyy muistaa, että McLaren mietti aikoinaan hänen ja Jenson Buttonin välillä ajopaikan antamisesta kaudelle 2015, Palmer toteaa Autosportille.

– Uskon hänen olevan todella motivoitunut tekemään hyvää jälkeä ja näyttämään ennen kaikke McLarenille, miksi häntä ei olisi kannattanut potkia pihalle.

Renault’lla on käsissään todella kokematon kuskikaksikko. Viime kaudella kumpikaan ei ajanut yhtään kilpailua missään sarjassa. Alonson sairaslomatuuraajana Australiassa ollut Magnussen joutui jättämään kilpailun väliin auton hyydyttyä ennen starttia.

Palmeria kokemattomuus ei huoleta.

– Katsokaa vaikka viime vuoden Toro Rossoa (molemmat debytantteja) ja sitä, kuinka he pärjäsivät. Pyrimme saamaan kaiken irti itsestämme ja toisistamme, työskentelemme kovasti yhteen hiileen tallin etua ajatellen.