F1-kommentaattori lataa täyslaidallisen F1-päättäjien niskaan – syyttää lajin tuhoamisesta

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja ja nykyinen TV-kommentaattori Martin Brundle kirjoittaa Sky Sportsin blogissaan F1-sarjan nykytilan olevan erittäin huono, ja sarjan tarvitsevan kipeästi uutta suuntaa.

Brundlen mielestä Abu Dhabin kauden päätöskisassa yleisöllä oli hyvä meininki, mutta vain F1-sarjan maineen ansiosta.

– Elämme historiastamme ja kaikesta siitä, mitä olemme onnistuneet synnyttämään sarjan 65-vuotisen historian aikana, Brundle miettii kolumnissaan.

– Nykyiset päättäjät ovat vain keskittyneet huutamaan kokouksissa toistensa päälle. He ajattelevat vain lyhyellä tähtäimellä omia etujaan, ja he suhtautuvat pelokkaasti kilpailuun. He ovat sallineet myös talouden karkaavan täysin käsistä, minkä seuraksena vain rikkaat pärjäävät monien tallien joutuessa rahapulaan tai konkurssiin. Myös monet klassiset kilparadat ovat kärsineet. Tilanne on se, että sarjaan on tyrkyllä vain rikkaimmat, eivät nopeimmat kuljettajat, Brundle maalailee.

Britin mielestä myös kauden päätöskisa Abu Dhabissa ei ole puitteistaan huolimatta oikea paikka F1-kisalle.

– Rata sopii paremmin GP2-autoille kuin F1-kilpureille, sillä ne pystyvät seuraamaan toisiaan paljon lähempänä. Joten silläkin uhalla, että kuulostan itseään toistavalta levyltä, kirjoitan kauden 2017 säännöistä vastaaville: ratkaisu jännittävämpiin kisoihin löytyy aivan nokkanne edestä, ei pelkkää dataa tutkimalla, Brundle toteaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.