Ferrarin Sebastian Vettel uskoo hänen ja Mercedeksen Lewis Hamiltonin käyvän tulevaisuudessa vielä monta tiukkaa taistoa F1-osakilpailujen kärkisijoista.

Vettel näkisikin kahden kiistatta lajin eliittiin kuuluvan kuljettajan väännön olevan toisinto historiasta. 1990-luvun alkuvuosina McLarenin Ayrton Senna ja Williamsin Nigel Mansell kävivät monta huimaa taistoa kamppaillessaan maailmanmestaruuksista.

– Se olisi kieltämättä hauskaa. Lewis on yksi parhaista kuskeista tällä hetkellä, ja katsojatkin ihastuisivat varmasti vääntöön. Se muistuttaisi heitä Sennan ja Mansellin ajoista, Vettel pohti F1-sarjan verkkosivuilla.

Ferrari on edelleen hieman Mercedeksen perässä suorituskyvyssä, mutta Vettel ei aio luovuttaa.

– Toivottavasti tulevaisuudessa tämä mielikuva Senna-Mansell -kaksintaisteluistamme muuttuu myös todeksi.

Hamiltonin pomo Toto Wolff uskoo myös parivaljakon kisaavan myös jatkossa tiukasti toisiaan vastaan. Hän muistuttaa Hamiltonin saavan vastusta kuitenkin myös muualta.

– Molemmat ajavat nyt erittäin hyvillä autoilla ja tulevaisuudessa heistä voikin kehittyä yksi lajin legendaarisimmista parivaljakoista. Mutta älkää unohtako, että Lewis saa tiukan vastuksen myös toisesta Mercedes-autosta, Wolff muistuttaa Nico Rosbergiin viitaten.