Vaikeampien aikojen jälkeen Sauberin talous on vakautunut viimeisten kuukausien aikana, sanoo tallipäällikkö Monisha Kaltenborn.

Huolimatta historiansa heikoimmasta kaudesta viime vuonna ja kuluvan vuoden alun oikeustaistelusta Giedo van der Garden kanssa, talli on tänä vuonna kerännyt jälleen toistuvasti pisteitä. Felipe Nasrin ja Marcus Ericssonin jatkosopimukset voitiinkin vahvistaa jo hyvissä ajoin.

– [Rahoituksemme] on parempi kaiken kaikkiaan. Jo viime vuoden lopussa me aloimme vahvistua askel kerrallaan, ja vaikka ne olivat pieniä askeleita, ne olivat oikeasuuntaisia, tallipomo sanoi ESPN:n mukaan.

– Jos niitä askelia ei oltaisi otettu kuljettajamme eivät olisi varmaankaan päättäneet, että he haluavat nyt jo keskustella kanssamme ja olla tässä tallissa. Perusta on siis olemassa ja kehitymme oikeaan suuntaan.