Lukuisia maailmanmestaruusautoja F1-talleille suunnitellut Adrian Newey työskentelee brittiläisen autonvalmistajan Aston Martinin uuden katuauto-projektin parissa.

Autocarin mukaan Newey hyppäsi mukaan suunnitteluprojektiin jo alkukaudesta. Uuden auton suunnittelu toteutetaan yhteistyössä Aston Martinin ja Red Bull Technologiesin kanssa. Autosta on tarkoitus tehdä haastaja McLarenin ja Ferrarin nykyisillä lippulaivoille tieliikenteessä.

Yhteistyö on erittäin mielenkiintoinen, sillä Aston Martinin on viime aikoina huhuttu tähyilevän mahdollisuutta tulla mukaan F1-maailmaan. Samalla Red Bullin ja tallin nykyisen moottorintoimittajan Renault’n viileät välit ovat kaikkien tiedossa.

Autocar muistuttaa kuitenkin, että Red Bull Technologies ja Red Bullin F1-talli ovat kaksi täysin eri organisaatiota.