McLaren-pomo mollasi kritisoijansa kylähulluksi: ”Sopii siihen rooliin”

© Kuva: Getty Images

McLarenin pääjohtaja Ron Dennis iskee rajuin sanoin takaisin kriitikoitansa kohtaan. Tämän sai tuta entinen F1-tallipäällikkö ja nykyinen TV-kommentaattori Eddie Jordan.

Jordan kritisoi aiemmin tällä viikolla McLarenia kovin sanoin, epäillen yhtiön oman automerkin vieneen liikaa aikaa ja huomiota johtoportaassa. Jordanin mielestä Dennis olisi pitänyt jopa poistaa johtotehtävistä.

Ymmärrettävästi McLarenilla vuosikymmeniä johtanut Dennis ei ollut tästä lausahduksesta mielissään, ja hän antoikin mielipiteensä kuulua Sky Sportin lähetyksessä sunnuntaina.

– Minusta F1 on yhtä perhettä, ja perheet asuvat kylissä. Ja sellaisessa on aina joku kylähullu. Hän (Jordan) sopii siihen roolin täydelliseti, Dennis sivaltaa.

Dennis myöntää myös tallillansa ja moottoritoimittaja Hondalla olevan vielä edessä pitkä työsarka, mutta edistystä tapahtuu koko ajan.

– Suurin ongelmamme on epäluotettavuus. Kun sen kanssa on ongelmia, niin suorituskykykin kärsii. Totta kai se on kivuliasta meille kaikille, mutta se luo haasteen. Mielestäni ilman Honda-yhteistyötä meillä ei ole mahdollisuutta voittaa maailmanmestaruutta, Dennis toteaa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.