Williamsin Valtteri Bottaksen ensi kauden työnantaja on yksi F1-varikon kuumimmista puheenaiheista tällä hetkellä.

Bottasta on huhuiltu kovasti maanmies Kimi Räikkösen saappaisiin Ferrarille. Kausilla 2006-2013 Ferrarin kisakuljettajana toiminut Felipe Massa tietää tallikaverinsa Bottaksen arvon kuskimarkkinoilla.

– Valtteri on kuskimarkkinoiden kuumimpia nimiä. Emme saa kuitenkaan unohtaa, että hänellä on optio jatkosta myös Williamsille, Massa toteaa Autosportille.

Yleensä kuljettajat eivät kehu kilpaveljiään, mutta Massalta heltiää myönteistä sanottavaa tallikaveristaan.

– Hän on osoittanut olevansa hyvä kuljettaja. Hän on näyttänyt lahjakkuutensa huipputallissa ja osoittanut pystyvänsä ajamaan hyvin, sama mitä hän ajaa. Siitä syystä tallit ovat kiinnostuneita hänestä, mutta en tiedä mihin suuntaan hän siirtyy. Meidän täytyy vain katsoa ja odotella, Massa summaa.

Bottas itse otti tyynesti vastaan Massalta saamansa kehut.

– En tiedä olenko kaikista kiinnostavin nimi tällä hetkellä. Aina sitä kuulee huhuja itsestään, mutta tärkeintä on vain keskittyä omaan tekemiseensä ja saada aikaan hyviä tuloksia, Bottas toteaa.

Bottaksen mielestä hänelle tärkeintä on keskittyä tällä hetkellä vain nykyhetkeen saamaan tämän kauden Williamsista paras irti. Ferrari-huhut hän ottaa kuitenkin luonnollisesti suurena imarteluna.

– Totta kai se on sitä. Mutta olen myös hyvin kiitollinen Williamsille, joka on antanut minulle tilaisuuden testata ja kilpailla F1-maailmassa.