Perjantain kahdessa sessiossa pienissä vaikeuksissa ajoittain radalla ollut Lewis Hamilton myöntää, että hänellä on vielä parannettavaa aika-ajojen alla. Tallikaveri Nico Rosberg oli molemmissa sessioissa edellä.

– Päivä on ollut yleisesti ottaen hyvä. Ei täydellinen, meillä on työtä tehtävänä yön yli, mutta vauhti on ollut kohtuullinen. Minulla ei ollut pitkissä vedoissa ihanteellista tasapainoa ja säädöissä on työstettävää, Hamilton sanoi.

– Mutta muuten on sujunut hyvin. Renkaat vaikuttavat vahvoilta, niiden lämmittäminen ei vie kovin kauan aikaa, mikä on myönteistä.

Itävallassa britti kärsi heikosta startista, mistä hän syytti uusia kytkimen osia, joita oli kokeiltu jo jonkin aikaa. Nyt tätä ongelmaa ei enää ole.

– Palasin kytkimen kokoonpanossa aiempaan, mikä tuntuu tähän mennessä todella hyvältä, aivan kuten ensimmäisissä kisoissa, hän sanoi.

Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel olivat toisissa harjoituksissa jopa Hamiltonia nopeampia, joskin hävisivät aikavertailussa Rosbergille. Hallitseva mestari odottaa kaksikolta haastetta.

– Kaiken kaikkiaan alku on ollut myönteinen. Samaan hengenvetoon on kuin sanottava, että Ferrari näyttää jälleen vahvalta ja he olivat aivan meidän vauhdissamme, joten taistelun pitäisi olla hyvä, hän sanoi.