F1-kuljettajien siirtomarkkinat ovat tällä hetkellä jumissa. Jahka liikettä alkaa tapahtua, myös suomalaiskuljettajien tulevat osoitteet selviävät.

Yksi tilanteen lukoista on Williamsin Valtteri Bottas, jota on huhuttu Ferrarin palkkalistoille. Sopimusta ei ole kuitenkaan vielä julkistettu, ja hyvin mahdollista on myös suomalaisen jatko nykyisessä tallissaan Williamsilla.

BBC on nostanut esille mielenkiintoisen skenaarion, mikäli Bottas kuitenkin tallista lähtisi. Brittilähteen mukaan McLarenin Jenson Button saattaisi liittyä tiimiin Felipe Massan tallikaveriksi.

Buttonin asema McLarenilla on tukala. Tallilla on toisessa autossa Fernando Alonso, minkä lisäksi britin ajopaikkaa kärkkyy peräti kaksi nuorta lahjakkuutta, Kevin Magnussen ja Stoffel Vandoorne. Buttonin sopimuksessa on optio ensi vuodesta, mutta talli ei ole vielä vahvistanut kauden 2009 maailmanmestarin jatkoa.

– Minulta on kysytty paljon, mitä teen ensi kaudella, mutta en ole miettinyt asiaa, Button toteaa lehdelle.