Syyskuussa ajettava Singaporen GP toivoo saavansa kisoistaan aiempaa jännittäviä ohitusmahdollisuuksia lisäämällä.

Kapea, mutta nopeavauhtinen katurata on ollut aiempina vuosina pahimmillaan jonoajelua, mutta nyt radan viimeisiin mutkiin tehdyt muutostyöt yrittävät lisätä mahdollisuutta kuitata kilpakumppanin ohitse.

Muutokset koskevat mutkia 11, 12 ja 13. Nopea shikaani (mutka 11) kääntyy eri suuntaan kuin aiemmin. Mutka 12 on aiempaa jyrkempi, samoin kuin radan viimeinen mutka. Aiemmin viimeisen mutkan on voinut ajaa läpi kovalla vauhdilla, mikä on vaikeuttanut perässäajamista. Nyt, kun mutkaan täytyy jarruttaa, avautuu sekä viimeiseen että ensimmäiseen mutkaan paremmat ohitusmahdollisuudet.

Jos havainnollistava kuva ei näy, katso se tästä.

Autosport

@autosport
#SingaporeGP alters its #F1 track layout and hopes for more overtaking: autosport.com/news/report.ph…