Kimi Räikkösen jatko formula ykkösissä on vähintäänkin epävarmaa ensi vuonna. Selvyyttä siitä, jatkavatko Räikkönen ja Ferrari sopimustaan optiovuodella ei ole.

Ensisijaisenä nimenä korvaajaksi pidetään yleisesti Valtteri Bottasta. Siirto toisi suomalaisen huipputalliin, mikä vakiinnuttaisi hänen asemaansa lajissa. Ferrarilla on myös tiettyjä taloudellisia ja urheilullisia vahvuuksia suhteessa Williamsiin.

Tallivaihdokseen liittyisi uhkiakin: Sebastian Vettelin asema Ferrarilla on erittäin vahva, eikä vielä melko nimettömän Bottaksen olisi helppoa voittaa tallia puolelleen sen enempää kuin tasaisen kovaa saksalaista radallakaan. Epäselvää myös on, onko Ferrari todella uudessa nousussa – kauden aikainen kehitys vaikuttaa olevan sillä tänäkin vuonna resursseihin nähden tehotonta.

SuomiF1-sivuston uusi ”Kuuma Kysymys”-palsta kaipaa asiaan juuri SINUN mielipidettäsi! Pitäisikö Valtteri Bottaksen siirtyä Ferrarille vai pysyä Williamsille?