Mercedeksen Lewis Hamilton nappasi jo kauden kahdeksannen paalupaikkansa yhdeksästä mahdollisesta. Kotiyleisönsä edessä ajanut britti päihitti jälleen kerran aika-ajoissa tallikaverinsa Nico Rosbergin.

Hamilton ei halua tuottaa pettymystä satatuhatpäiselle katsojalaumalle myöskään huomisessa kilpailussa.

– Toivottavasti tein tänään kaikki kannattajani ylpeiksi. Aion myös tehdä kaikkeni, jotta he voivat olla vieläkin ylpeämpiä huomenna kilpailun jälkeen, Hamilton julisti BBC Sportsille.

Hamilton on juhlinut Silverstonessa myös 2008 ja 2014.

– Joka vuosi tänne tuleminen tuntuu erityiseltä. On aina rohkaisevaa nähdä niin iso lauma kannattajia ja tukijoita yleisössä. Silloin sitä myös tajuaa, ettei ole mitään väliä millaisen negatiivisen ryöpytyksen kohteeksi sitä joutuukaan kauden aikana, sillä nämä fanit ovat todellisia kilvanajofaneja ja he tulevat paikalle vaikka mikä olisi, Hamilton suitsuttaa.