Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene ei hyväksy tallinsa saamaa kritiikkiä heikosti sujuneen Ison-Britannian osakilpailun jäleen.

Ferrarin vauhti suhteessa muihin oli saarivaltakunnassa selkeästi heikompaa kuin alkukauden aikana. Williamsit olivat nopeampia sekä aika-ajoissa että itse kilpailussa. Sebastian Vettelin onnistui kuitenkin napata podiumpaikka taktisen oivalluksen takia.

Tallipomo Arrivabenen mielestä tämänvuotisen auton kehityssuunnassa ei olla kuitenkaan tehty virheliikkeitä.

– Olemme kehittäneet autoamme normaalisti, ja olen sanonut useasti kehitystyötä tapahtuvan koko kauden aikana. Kyse ei ole siitä, että toisimme yht’äkkiä radalle auton, johon olisimme pistäneet kerralla kaikki uudet päivityksemme, Arrivabene toteaa Autosportille.

Talli esitteli Barcelonassa ison päivityspaketin, mutta vastoin kovia puheita talli ei ole onnistunut saavuttamaan kärkitalli Mercedestä. Päinvastoin, ero on jopa kasvanut joissain kilpailuissa. Arrivabene ei kuitenkaan myönnä tätä.

– Välillä eteemme tulee ratoja, jotka suosivat enemmän meitä, ja välillä sellaisia, joissa emme ole vahvimmillamme. En selittele tätä asiaa, koska sanoin samaa jo Itävallan jälkeen.