Ferrarin pääinsinööri James Allison uskoo vakaasti, että hänen tallinsa tulee saavuttamaan F1-sarjaa hallitsevaa Mercedestä tämän kauden jälkimmäisellä puoliskolla.

Ferrari aloitti vaikean viime vuoden jälkeen alkukauden vahvasti, mutta Mercedeksen esiteteltyä omat päivityksensä ovat vastustajat jääneet kierrosajoissa entistä enemmän taakse. Samalla Ferrari on menettänyt asemiaan brittitalli Williamsille sarjan toiseksi parhaana tiiminä.

Allisonin mielestä tilanne loppukaudesta tulee kuitenkin kääntymään paremmaksi punaisille.

– Jos katson mitä olemme saaneet aikaan sitten alkukauden, niin mielestäni olemme suorittaneet vahvasti. Olemme parantaneet kierrosaikoja ja pienensimme eroa Mercedekseen, mutta Kanadassa he esittivät uudet päivityksensä ja ero kasvoi jälleen, Allison toteaa ESPN:lle.

– Uskon meidän onnistuvan jälleen kutistamaan eroa jälkimmäisellä puoliskolla, ja varmistamaan samalla paikkamme selkeästi Williamsien edellä.

Allison kiistää myös väitteet, joiden mukaan hänen asemansa tallissa olisi uhattuna.

– Ensinnäkin, minulla on sopimus joka kiinnittää minut talliin useammaksi vuodeksi. Toisekseen, liityin tähän tiimiin kokeakseni jälleen voittamisen tunteen, sillä sen koin täällä ollessani nuori insinööri. Haluan kokea mestaruuksien voittamisen tunteen jälleen nimenomaan tässä nykyisessä roolissani.