Williamsin Valtteri Bottakselle Ison-Britannan GP:stä muodostui todella tapahtumarikas. Kuivalla Bottaksen kyyti olisi saattanut jopa teoriassa riittää kärkitaistoon, mutta lopun sade vesitti kirjaimellisesti haaveet palkintokorokesijasta. Lopputuloksissa suomalainen oli viides.

– Alussa vauhti oli hyvää. Yhdessä vaiheessa olisi ollut sauma päästä kärkeen, mutta tiimi sanoi radiossa etten saa ohittaa. Ajelin siinä sitten (Felipe Massan) perässä. Sitten kun alkoi sataa niin Mersut karkasivat ja Nico (Rosberg) tuli helposti ohitse, en saanut märän kelin renkaita toimimaan lainkaan, Bottas kertoi MTV Sportille kilpailun jälkeen.

Bottaksen mielestä hänen olisi pitänyt päästä tallikaverinsa edelle alussa.

– Minulla oli enemmän kyytiä kuin Massalla. Täytyy nyt tutkia, olisiko meillä ollut mahdollisuudet parempaan jos toisia päätöksiä olisi tehty. En ala kuitenkaan ruoskimaan tiimiä, eiköhän niillä ollut joku syy siihen ratkaisuun, Bottas uskoo.

Sadekeli on viime vuoden tapaan Williamsin suurin heikkous. Auton suorituskyky romahti dramaattisesti sateen kastellessa radan.

– Sitä täytyyy kehittää, varsinkin omalta osaltani. En saanut millään pitoa ja lämpöä renkaisiini.

Molempien Williamsien startit olivat upeita. Bottas oli lähellä nousta jo startissa Lewis Hamiltonin edelle.

– Paras lähtö mitä on pitkään aikaan tullut. Teimme tänä viikonloppuna muutoksia kytkimeen, ja paneuduin itsekin tarkemmin siihen mitä kaikkea lähtöön kuuluu. Nyt tuli tuloksia.

Bottas povaa Unkarista vaikeaa kisaa tallilleen, mutta hän ei suinkaan lähde luovuttaja-asenteella liikkeelle.

– Siitä voi tulla vaikea kisa meille. Rata on suht hidas eikä siellä ole suoria. Mutta turha sinne on häviämään lähteä. Lähdetään hakemaan hyvät pisteet, Bottas toteaa.