McLarenin Fernando Alonso on joutunut keskeyttämään peräti neljä viimeisintä osakilpailua. Kyseessä on vähemmän mairittelevasti espanjalaisen pisin keskeytysputki hänen 2001 alkaneen F1-uransa aikana. Ajaessaan kilpailukyvyttömällä Minardilla Alonson matka päättyi kerran kolmesti peräjälkeen ennen ruutulippua.

Silverstonessa Alonso haluaakin ylittää maalilinjan kilpailun lopuksi. Tulostavoitetta hän ei kuitenkaan osaa antaa.

– Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, missä asemassa olemme. Emme tiedä, olemme sijalla 12, 17 vai kahdeksan tällä hetkellä, Alonso pohtii SKy Sportsille.

Alonso luottaa kuitenkin tallinsa ja moottoritoimittaja Hondan yhteistyön alkavan kantaa vähitellen hedelmää loppukauden aikana.

– Tärkeää on olla menettämättä hermoja tässä tilanteessa ja jatkaa työskentelyä. Uskon kauden toisen puoliskon esittelevän täysin erilaisen, paljon kilpailukykyisemmän McLarenin. Projekti luottaa ensi vuoteen, joten asiat tulevat olemaan tuolloin eri.