Uuden auton saava F1-talli odottaa haastavansa entisen mestarin

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösten valmistajien sarjassa tällä hetkellä viidentenä majaileva Force India panee paljon uuden uusitun autonsa varaan.

Käytännössä täysin uudistetun auton seuraavaksi ajettavaan Silverstonen kisaan saava talli aikoo asettaa tähtäimeensä valmistajien sarjassa tällä hetkellä neljäntenä olevan Red Bullin.

Peräti neljää peräkkäistä valmistajienmestaruutta 2010-2014 juhlinut Red Bull on ollut alkukauden yksi suurimmista alisuorittajista. Se on saanut kasaan alkukauden kisoissa vain 55 pistettä. Viidentenä olevalla Force Indialla niitä on kasassa 31.

– Neljäs sija on seuraava kohteemme. Totta kai meidän täytyy odottaa Silverstoneen nähdäksemme missä olemme, mutta jos auto pystyy lunastamaan lupauksensa, pitäisi kaiken olla mahdollista, Force Indian apulaistallipäällikkö Bob Fernley toteaa Autosportille.

Talousongelmista kärsinyt talli on ajanut vahvasti ylävireisen alkukauden, ja Fernley onkin ylpeä tallinsa alkukauden suorituksista.

– Jos joku olisi sanonut, että olemme kahdeksan kilpailun jälkeen sarjassa viidensiä, en olisi uskonut sitä. Tämä on ollut loistava suoritus, ja olen ylpeä kaikista tiimin jäsenistä, Fernley jakaa kiitosta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.