Toni Vilander sijoittui kolmanneksi GTE Pro -luokassa Le Mansin legendaarisessa 24 tunnin kilpailussa. Vilanderin kanssa Ferrarin autokunnan jakoivat Gianmaria Bruni sekä Giancarlo Fisichella.

Ferrarin AF Corse #51 kilpailua voisi kuvailla värikkäästi. Fisichella oli mukana kilpailun alkuvaiheen kolarissa, jossa koko kilpailun kärkikamppailussa mukana ollut Audi osui muuriin Fisichellan suosiollisella avustuksella. Ferrari selvisi tilanteesta suht pienin vaurioin, mutta hieman myöhemmin autokunta tipahti luokassaan kuudenneksi korjaustoimien seurauksena.

Autokunta aloitti yöllä hurjan takaa-ajon, joka kovan vauhdin ja muiden autojen epäonnen seurauksena nosti sen luokkakärkeen aamunsarastuksessa. Kova työ valui kuitenkin hukkaan, kun vaihdelaatikkovika kisan aivan loppuvaiheessa pakotti tallin korjauspuuhiin puoleksi tunniksi. Tämä tiputti AF Corsen ykkösnyrkin luokassaan kolmanneksi, millä sijalla se myös tuli maaliin.

GTE Pro -luokan voittoon ajoi Chevrolet Corvette, Vilanderin autokunta jäi tästä lopulta seitsemän kierrosta.