Saksalainen autolehti Bild huhuaa Ferrarin tarjonneen sopimusta Williamsin Valtteri Bottakselle ensi kaudeksi.

Bottaksella on nykyisen tallinsa kanssa optio kaudesta 2016, mutta Ferrari haluaisi palkata nastolalaisen tallinsa toiseksi kuljettajaksi rahallista korvausta vastaan. Bildin tietojen mukaan italialaistalli olisi tarjonnut neljä miljoonaa euroa Williamsin ja Bottaksen sopimuksen purkamisesta, mutta Williams vaatisi jopa 15 miljoonaa.

Ferrarin liikehdintä kuljettajamarkkinoilla on luonnollisesti erittäin huolestuttava merkki Ferrarin nykyiselle suomalaiskuljettajalle, Kimi Räikköselle. Talli ei ole vielä vahvistanut hänen sopimustaan ensi kaudeksi, vaan vaatii lisänäyttöjä radalla.

Suomalaisten sopimustilannetta tarkkaillaan myös muiden kuljettajien leireissä tarkasti. Force Indian ikilupauksena pidetty Nico Hülkenberg saattaisi tehdä paluun Williamsille, jossa hän aloitti F1-uransa kaudella 2010.