Tämän kauden epäonnistujaksi voidaan laskea Red Bull, joka on tipahtanut kauas kärkitalli Mercedeksen sekä sen lähimpien haastajien Ferrarin ja Williamsin kyydistä. Tallin autolla ollaan oltu kaukana palkintokoroketaisteluista, sillä vauhtia ei ole löytynyt tarpeeksi.

Mediassa onkin alkanut kiertää huhuja, joiden mukaan tallipäällikkö Christian Hornerille oltaisiin antamassa kenkää. Horner on johtanut tallia sen ykkösiin saapumisesta (2005) saakka, ja hänen johdollaan talli juhli neljää kuljettajien ja valmistajien maailmanmestaruutta kausilla 2010-2014.

Red Bullin johto kiistääkin väitteet Hornerin mahdollisesta syrjäyttämisestä. Energiajuomamerkin moottoriurheiluasioista vastaava Helmut Marko latasi tallin tiedotteessa suorat sanat huhuista.

– Huhut ovat täyttä hölynpölyä, ne eivät pidä paikkansa.

Myös Horner itse kommentoi väitettä.

– Valitettavasti formula ykkösissä on aina liikkeellä huhuja, ja tämä on täyttä roskaa. Olen täysin keskittynyt Red Bulliin ja rakastan työtäni, Horner toteaa.