Vastoin aikaisempia puheitaan sekä Ferrari että Honda ovat sittenkin kehittäneet nykyisiä voimanlähteitään.

Molemmat merkit kiistivät aiemmin päivitykset, väittäen niiden ajan olevan vasta myöhemmin tänä vuonna. Kuitenkin maanantaina F1-toimittaja Adam Cooperin blogin kautta julkisuuteen tulleessa, ja kaikille tiimeille lähetetyssä virallisessa asiakirjassa selviää molempien merkkien käyttäneen päivitysosiaan eli poletteja jo nyt.

Ferrarin raportoidaan käyttäneen kolme ja Hondan kaksi polettia. Päivitysten jälkeenkin molemmilla on edelleen käytettävissään seitsemän polettia.

Ferrari ja McLaren (Honda) eivät ole kuitenkaan vielä varmoja, käyttävätkö he uusittuja voimanlähteitään jo Kanadassa. Tallit joutuisivat kikkailemaan voimanlähderajoituksien kanssa, eivätkä tallit halua ehdoin tahdoin lähestyä sääntöjen rajaamaa neljän yksikön rajaa.

Ferrarin kisakuljettajina toimivat Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel. McLaren Hondaa puolestaan ajavat Fernando Alonso ja Jenson Button.