Felipe Massa kertoo tuntevansa olonsa hyväksi nykyisen työnantajansa Williamsin hoteissa, eikä hän kaipaa muihin talleihin.

Massa ajoi vuosina 2006-2013 legendaarisella Ferrarilla, mutta erityisesti viimeiset kaudet olivat brassille vaikeita. Hänet alistettiin kakkoskuljettajan asemaan, ja erityisesti media oli armoton häntä kohtaan. Myös tallin tuki oli lähes täysin toisen kilpakuljettajan, Fernando Alonson, takana.

– Olen tyytyväinen täällä Williamsilla. Kuljettaja tarvitsee tunteen, että talli työskentelee vuoksesi, ja sen voin kokea täällä, Massa toteaa F1-sarjan virallisilla verkkosivuilla.

Massa myöntää viettäneensä ehkä liian pitkän periodin Ferrarilla, mutta hän ei kadu mitään.

– Kaikestakin, mikä ei ole lopulta onnistunut, olen ainakin oppinut jotain. Kun tarkastelen koko F1-uraani, minulla on totisesti enemmän juhlittavaa kuin valitettavaa.

Massa uskoo Williamsin tämänkin kauden suorituskykyyn, vaikka Ferrari onkin nyt noussut brittitiimin ohitse Mercedeksen suurimmaksi haastajaksi. Massa myöntää pitävänsä haasteellisesta Montrealin radasta, ja hän povaa tallin saavan onnistuneella suorituksella ison tukun pisteitä.

– Parhaimmillaan voimme olla jopa palkintokorokkeella. Siitä unelmoin, mutta tällä unelmalla on vahvat perusteet toteutua.