Williamsin Felipe Massalle Itävallan GP antoi aihetta riemuun monestakin syystä. Kolmanneksi ajanut brasilialainen hyppäsi palkintokorokkeelle ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Samalla 218 GP-startin ja 11 voiton mies ylitti tuhannen MM-pisteen rajapyykin. Ennen häntä vastaavaan on pystynyt kahdeksan kuljettajaa, joskin pitkälti nykyisen pistesysteemin ansiosta. Kärkipaikkaa pitää hallussaan McLarenin Fernando Alonso 1767 pisteellään.

Toinen Massan saavuttama hieno tilasto täyttyi, kun hän puhkaisi 60 000 ajetun kisakilometrin rajan. Ennen häntä tämän rajan on saavuttanut vain viisi kuljettajaa: Michael Schumacher, Rubens Barrichello, Jenson Button, Fernando Alonso ja Jarno Trulli.

Massa aloitti formula ykkösissä kaudella 2002 Sauberin ratissa. Yhden välivuoden jälkeen hän jatkoi tiimissä, kunnes siirtyi Ferrarille kaudeksi 2006. Italialaistallista matka vei Williamsille viime kaudeksi.