Alonso ja Button matkalla kohti surkeaa tilastoa – Räikkönen sieltä jo löytyy

McLarenin ennätyssurkea kaudenaloitus on jo itsessään jonkinlainen katastrofi, mutta tallin kuljettajille Jenson Buttonille ja Fernando Alonsolle se uhkaa jättää ikävän tahran heidän F1-maineisiinsa.

McLaren-kuljettajat ovat molemmat maailmanmestareita, mikä ei sinänsä ole kovin ihmeellistä. Mutta aiemmin jonkun tallin ajattaessa kahta maailmanmestaria riveissään, ovat kuljettajat onnistuneet tuomaan vähintään yhden voiton tallille. McLarenilla on toki vielä aikaa, mutta nykytahdilla kuljettajia uhkaa päätyminen jakamaan tätä tilastoa.

Nimittäin yksi poikkeus F1-historiasta löytyy, ja siinä on valitettavasti sinivalkoinen lisätwisti. Ferrarin viimevuotinen kuljettajakaksikko Kimi Räikkönen – Fernando Alonso saivat viimekauden surkealla Ferrarilla kasaan vain kaksi palkintokorokesijaa, voiton jäädessä haaveeksi. Alonsoa uhkaa siirtyminen tämän tilaston ”kärkeen”, mikä ei varmasti miellytä espanjalaista.

Mutta ketä nämä muut mestaritallikaverukset ovat? Katso galleriastamme voittoihin pystyneet maailmanmestarismiehet. Gallerian ulkopuolelta lisäksi Nino Farina ja Alberto Ascari ovat myös pystynyeet samaan.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.