Ferrari on noussut vaikean viime kauden jälkeen takaisin F1-maailman huipulle. Tallin riveihin täksi kaudeksi liittynyt Sebastian Vettel kehuu tämänvuotisen SF15-T -auton olevan kilpailukykyinen kaikentyyppisillä radoilla.

– Mielestäni auto toimii erittäin hyvin sekä nopeilla, että hitailla ja mutkaisilla rataosuuksilla, Vettel analysoi Autosportille.

Vettel kehuu tallinsa rikkoneen kaikki tilastot upeassa kehitystyössään viime kauteen verrattuna. Hän myös luottaa tallinsa pystyvän kehittymään kauden aikana.

Barcelonan kisassa talli koki kuitenkin takaiskun. Uusi suuri päivityspaketti ei tuonutkaan tallia lähemmäksi kärkitalli Mercedestä, vaan ero tuntui kasvavan. Erityisesti hidas viimeinen sektori osoitti tallien voimaeron.

– On totta, että Barcelonassa emme olleet parhaimmillamme, mutta mielestäni otimme silti askeleen eteenpäin. Alisuoritimme enemmänkin kuin että vika olisi ollut autossa.

Mercedes on edellä, mutta nelinkertainen maailmanmestari Vettel ei silti luovuta mestaruustaiston suhteen.

– Meidän täytyy alkaa sijoittua Mercedeksien edelle, jotta voimme puhua mestaruuksista. Mutta olemme yllättäneet monet. Ferrari on ottanut todella suuren askeleen eteenpäin, Vettel kehuu.