Pastor Maldonado odottaa Monacon GP:stä muutosta vaikealle kaudelleen. Viime kaudesta parantuneesta autostaan huolimatta venezuelalainen on vihoviimeinen sarjataulukossa ilman pisteitä viiden kisan jälkeen.

Lotus-kuljettaja on ajanut ruhtinaskunnassa vauhdikkaasti ainakin aika-ajoissa, joskin itse kisoihin sisältyy kaksi keskeytystä sekä viime vuoden tekninen vika, jonka vuoksi hän ei startannut.

– Rakastan Monacoa. Olen ollut siellä hyvin nopea menneisyydessä ja se on minusta yksi vuoden erityislaatuisimmista viikonlopuista, Maldonado sanoi.

– Tunnelma on ainutlaatuinen, rata on todella haastava ja muuttuu paljon sessiosta toiseen, mikä on pystyttävä ennakoimaan. On vaikeaa olla nopea niin lähellä valleja ja kaiken kaikkiaan kisa on todella kova. Se on vaativa keskittymisen kannalta ja raskas niin fyysisesti kuin henkisestikin.