Lotuksen testikuski Jolyon Palmer on päässyt ajamaan tällä kaudella F1-autolla perjantaiharjoituksissa kolmeen otteeseen. Joka kerta autonsa luovuttamaan on joutunut tallin kisakuski Romain Grosjean. Ranskalainen ei luonnollisestikaan ole ollut tapauksesta iloinen. Hän onkin valittanut ajamattomuuden vaikuttavan hänen kisasuorituksiinsa.

Palmer ei kuitenkaan allekirjoita Grosjeanin väitettä.

– Niissä perjantaisessioissa, joissa olen ajanut, on hän ajanut sunnuntaina kisassa seitsemänneksi Kiinassa ja Bahrainissa ja kahdeksanneksi Espanjassa. Espanjassa hän kolaroi tallikaverinsa kanssa, mutta sielläkin seitsemän olisi ollut otettavissa, Palmer toteaa Autosportille.

– Hän ei olisi pystynyt parempaan.

Palmer antaa perjantaiajoissaan näyttöjä myös tulevaisuutensa ajopaikan puolesta.

– Uskon hänen ymmärtävän tilanteen. Luonnollisesti hän ei ole tyytyväinen, sillä kuljettaja haluaa aina ajaa, eikä ole kivaa seurata vierestä. Tiedän sen hyvin itse.