Molemmat formula ykkösten suomalaiskuljettajat, Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas, olivat kansainvälisen lehdistön tentattavana keskiviikkona.

Suomalaiskuljettajien sopimusasiat ovat kiinnostaneet formulafaneja jo pitkän aikaa. Huhuissa Bottasta ollaan oltu viemässä Ferrarille Räikkösen tilalle. Keskiviikkona nykyiseltä Ferrari-kuljettajalta kysyttiinkin, millaisena korvaajanaan hän Bottaksen näkisi.

– Vaikka molemmat olemmekin suomalaisia, emme tunne toisiamme kovin hyvin. Teidän pitäisi kysyä Ferrarilta, mitä he aikovat tehdä, Räikkönen totesi.

Räikköstä alkaa myös tympiä asiasta keskustelu.

– Tuntuu, että joka vuosi missä tahansa ajankin, minua ollaan joko potkimassa pois, tai sitten en ole saamassa uutta sopimusta. En ole asian suhteen ollenkaan huolissani, Räikkönen totesi lehdistölle.