F1-uansa ehtoopuolella jo oleva Felipe Massa toivoo, että hänen maanmiehensä Felipe Nasr onnistuu vakiinnuttamaan paikkansa kuninkuusluokassa.

Massa on itsekin pyrkinyt tukemaan kotimaassaan nuorten kuljettajien kehitysmahdollisuuksia, mutta useita lajin historian suuruuksia tuottaneesta Brasiliasta ei ole enää viime vuosina noussut nuoria kykyjä entiseen entiseen tahtiin.

– Felipe on nuori kaveri, joka on täällä oppimassa yrittäen pysyä formula ykkösissä niin kauan kuin mahdollista. Toivon, että hän pysyy, koska en näe muita nimiä tekemässä läpilyöntiä, Massa sanoi Crash.netin mukaan.

– Toivon, että Felipe voi rakentaa hyvä uran ja voi taistella voitoista ja mestaruuksista. Se on tärkeää tälle maalle. Brasilialla on ollut suuria kuljettajia formula ykkösissä, mutta meillä on ollut vaikeuksia tuottaa kuljettajia viime vuosina.