Formula ykkösten kolminkertaisen maailmanmestarin Ayrton Sennan entinen asunto Englannin Eatonissa on myyty, kertoo brittisivusto Mirror.

Kyseessä on Sennan vuonna 1981 käyttämä tavallinen kahdella makuuhuoneella varustettu asuintalo, jossa hän asui yhdessä senaikaisen vaimonsa kanssa osallistuessaan Britannian Formula Ford -kilpailuihin.

Asunnon välittänyt kiinteistönvälittäjä paljastaa kauppahinnan olleen 210 000 ja 215 000 punnan välissä. Mielenkiintoiseksi asian tekee kuitenkin se, ettei kiinteistönvälittäjä ollut tietoinen asunnon entisestä maineikkaasta omistajasta. Uuden omistajan tietoisuudesta välittäjä ei osannut kertoa.

– Emme välitä yleensä kuuluisuuksien taloja, ja yleensä ne ovat paljon isompia kiinteistöjä. En edes tiennyt Sennan asuneen Norwichissa, kiinteistövälittäjäyhtiön johtaja Mark Bird totesi Mirrorin haastattelussa.

– Talo myytiin todella nopeasti, sillä se sijaitsee hyvällä paikalla. Ehkä Sennan nimen mainitseminen entisenä omistajana olisi luonut talon ympärille enemmän kiinnostusta, mutta se tuskin olisi vaikuttanut hintaan, Bird epäilee.