Sauberin tallipäällikkö kritisoi formuloita: ”Paljon puhetta, mitään ei olla saatu aikaan”

© Kuva: Getty Images

Sauberin tallipäällikkö Monisha Kaltenbornin mielestä formula ykkösten tulisi tarkastella toimintatapojaan uusiksi, jotta lajin tulevaisuus saataisiin turvattua.

Sarjan johtaja Bernie Ecclestone on kuvaillut lajia vanhaksi taloksi, josta hän löytää aina jotain pientä korjattavaa. Kaltenborn on tyytyväinen Ecclestonen ja tallien keskenäiseen yhteydenpitoon, mutta hänestä korjattavaa silti riittää.

– Joillain osa-alueilla asioita täytyisi muuttaa täysin. Kuten esimerkiksi rahanjako-kysymys. Tämänhetkinen systeemi ei enää ole nykypäivää, Kaltenborn toteaa F1i-sivustolle.

– Meidän täytyy myös panostaa enemmän kuuntelemaan ja palvelemaan fanejamme. Saada selville mitä he haluavat, ja mitä voimme heille tarjota. Olemme puhuneet sosiaalisesta mediasta, kilpailuviikonloppujen muokkaamisesta, kisapaikoista, asiakasautoista…paljon puhetta, mutta mitään ei olla saatu aikaan.

Kaltenborn näpäyttää, että F1 on huomannut korjattavaa riittävän, mutta laji ei tiedä tarkasti miten sen pitäisi edetä korjaustoimenpiteidensä kanssa. Hän muistuttaa lajin olevan näkyvä sekä fanien että markkinoiden silmissä, joten mielipidettä muutoksille tulisi kysyä heiltä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.