F1-legenda uskoo Hamiltonin mestaruuteen – suitsuttaa myös Vetteliä

© Kuva: Getty Images

Yksi F1-historian suurimmista nimistä, sir Stirling Moss liputtaa maanmiehensä Lewis Hamiltonin mestaruuden puolesta jälleen tulevalla kaudella.

– Olisin yllättynyt, jos hän ei voittaisi maailmanmestaruutta. Hän on fantastisen nopea kuljettaja, lisäksi hänellä on takanaan oikea moottori (Mercedes), joten kasassa on mielestäni voittoisa paketti, 16-kertainen GP-voittaja Moss aprikoi SkySportsille.

Ferrari, etenkin Sebastian Vettelin ajamana, on ollut alkukaudesta hyvin vahva. Vain kolme pistettä erottaa MM-kärki Hamiltonin ja Vettelin.

Vuosina 1951-1961 neljästi MM-kakkoseksi ja kolmesti MM-kolmoseksi sijoittunut Moss antaakin kehuja Ferrarin saksalaiskuljettajalle.

– Minusta se (Malesian voitto) oli parasta, mitä saattoi tapahtua. Kaikki me tiesimme, että Vettel on fantastinen kuljettaja, mutta myös Ferrari on tehnyt vahvan paluun takaisin huipulle, ja se on hieno asia.

Mossilla on antaa myös mielipide Saksan GP:n kohtalosta. Klassikkokisaa ei tulevalla kaudella MM-kalenterissa nähdä, mutta Moss ei tämän takia yöuniaan menetä.

– Saksan GP:n nykyiset pitopaikat olivat hirvittäviä. Muutos tapahtui maailman parhaalta kilparadalta (Nordschleife) hyvin keskinkertaisille radoille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.