Button panee toivonsa Monacoon – muistelee Alesin loistoajoa

© Kuva: Getty Images

McLaren on ajanut koko alkukauden letkan hännillä, mutta talli uskoo pian ajettavan Monacon GP:n tarjoavan sille mahdollisuuden saada menestystä.

Tallin moottorintoimittaja Honda tuo uuden parannellun voimanlähteensä edeltävään Espanjan GP:en, mutta Monacossa teholla ei ole samanlaista merkitystä kuin muissa kilpailuissa. Tallin kuljettajat Jenson Button ja Fernando Alonso ovat kehuneet McLarenin autoa, joten toivoa Monacoon löytyy normaalia enemmän.

– Uskon meidän ottavan ison harppauksen jo barcelonassa, mutta Monacoon mennessä automme tulee kokemaan vielä paljon, Button toteaa ESPN:lle.

– On vielä muutama osa-alue, missä automme pitää olla parempi. Mutta Monaco on mielenkiintoinen paikka ajaa tätä autoa. Se on haastava rata, mutta autolla, johon löytyy luottoa, pystyy tekemään ihmetekoja.

Button muistuttaa Monacon olevan rata, jossa kuljettaja voi tehdä ihmeitä.

-Muistan, kuinka Jean Alesi ajoi Prostillaan loistokisan (2001), koska hän pystyi luottamaan autoonsa täysin. Se on massiivinen etu, jota tarvitaan ennen kaikkea Monacossa, koska se ei anna virheitä anteeksi.