Suunnittelijaneroa kohtaan rajuja syytöksiä: ”Liian vanha muuttaakseen suhtautumistaan meihin”

Renault-pomo Cyril Abiteboul lataa täyslaidallisen merkkinsä voimanlähdettä käyttävää Red Bullia vastaan.

Red Bullin ja Renault’n välinen nokkapokka on ollut F1-maailman puhutuimpia aiheita viimeiset pari viikkoa. Syytökset ovat lennelleett puolin ja toisin. Talli syyttää voimanlähdettä huonoksi ja moottorinvalmistaja puolestaan huonouden johtuvan tallin talvitesteissä harjoittamasta kehityssuunnasta.

Abiteboul ei ota avoimesti vastaan kohtaamaansa kritiikkiä.

– Kyllä, on hankalaa kuin partneri valehtelee, hän avautuu Auto Hebdolle kysyttäessä, onko vaikeaa kun Red Bullin pääsuunnittelija Adrian Newey syyttää pelkästään Renault’a ongelmista.

– Adrian on erittäin charmikas mies ja loistava suunnittelija, mutta hän on viettänyt elämänsä moottoreita kritisoiden. Hän on jo liian vanha muuttaakseen suhtautumistaan.

Abiteboul palaa vielä Australian GP:en, jossa Daniel Ricciardo sijoittui tallin autolle kuudenneksi. Hän kertoo datatietojen osoittavan, että parannusta tarvitaan jokaisella osa-alueella, ei pelkästään moottoripuolella.

Abiteboul on myös luottavainen, että voimayksikkö tulee parantumaan jo piakoin.

– Olemme olleet osittain aggressiivisia parannustöidemme kanssa, ja tulemme näkemään jo sen ensivaikutukset Malesiassa. Kehitystä tulee tapahtumaan koko ajan, mutta jo nyt on selvää, että olemme täysin eri asemassa kuin Australiassa.

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.