Hallitseva maailmamestari Lewis Hamilton toivoo uuden jatkosopimuksensa Mercedes-tallin kanssa olevan allekirjoitusta vaille valmis ennen viikonloppua.

Parhaillaan Hamiltonilla on käynnissä viimeinen vuosi nykyisestä kontrahdistaan. Uutta sopimusta on neuvoteltu jo pidemmän aikaa, mutta sekä talli että kuljettaja eivät ole pitäneet mitään kiirettä asioiden sopimisen kanssa. Molemmat ovat kuitenkin vakuuttaneet haluavansa jatkaa yhteistyötä.

– Tällä hetkellä sopimus on edennyt tilanteeseen, jossa se on lakimiesten tarkistettavana. Toivottavasti se olisi valmis ennen viikonloppua, Hamilton kertoo Sky Sportsille.

– Se olisi hieno asia, mutta ei tässä ole mikään kiire.

Hamilton neuvottelee tiettävästi sopimusta, joka tekisi hänestä kirkkaasti F1-varikon palkkakunkun. Hamilton haluaa varmasti testata myös markkina-arvoaan, sillä brittimedia on myös kertonut myös Ferrarin kosiskelleen brittikuljettajaa talliinsa.